Izazovi i rješenja

Jedan od najvažnijih ciljeva svakog proizvođača betonske galanterije je postizanje velike proizvodnje bez gubitka kvalitete proizvoda. Betonska galanterija se uglavnom proizvodi od zemljovlažnih betona. Zbog vrlo malog udjela vode, prirodno ih je teško zbiti. Poseban izazov leži u optimizaciji smjese kako bi se osigurala brza i ekonomična proizvodnja. Besprijekoran izgled jednako je važan, pogotovo u slučaju proizvoda od obojenog betona. Postizanje izvrsnog sjaja u boji znači učinkovito smanjenje neželjenog iscvjetavanja. Našim pomagalima za zbijanje i hidrofobnim sredstvima podupiremo Vas u isplativoj proizvodnji betonskih proizvoda najviše kvalitete.

 

Optimalna obrada i zbijanje

Betonski proizvodi
Betonski proizvodi
Betonski proizvodi
Pomoćna sredstva za obradu i zbijanje visokokvalitetnih betonskih proizvoda

Proizvođačima nudimo višenamjenske aditive prilagođene proizvodnji visokokvalitetnih betonskih proizvoda. Naša pomagala i sredstva stvaraju učinak podmazivanja između čeličnog kalupa i betona, pomažući u poboljšanju kvalitete površine robe koja se jednom skida.

Pojačajte boju i smanjite iscvjetavanje

Hidrofobna zaštita za besprijekoran završni izgled

Naši visokokvalitetni aditivi za betonske proizvode kombiniraju izvrsna svojstva obrade sa snažnim hidrofobnim učinkom. To smanjuje iscvjetavanje i poboljšava izgled obojenih betonskih proizvoda.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123