Poboljšanje betona
u svakom pogledu

Proizvođačima transportnih betona, predgotovljenih betonskih elemenata i betonske galanterije pružamo visokokvalitetne proizvode besprijekorne pouzdanosti; a arhitektima i projektantima otvaramo nove mogućnosti za isplativu gradnju prema najvišim standardima. Stoga im pomozite da beton učine boljim u svakom pogledu.

STVARANJE NOVIH PERSPEKTIVA

Našim modernim sustavnim rješenjima prilagođenim svakom specifičnom skupu zahtjeva osiguravamo stalna poboljšanja u kvaliteti i proizvodnji betona i betonskih proizvoda te pojednostavljenje njihove primjene, obrade i očvršćavanja.

Gdje god se nalazili u spektru betonske industrije, možete se osloniti na kompetentnost i stručnost naših specijalnih savjetnika koji će odgovoriti na vaše potrebe i pomoći da Vaš projekt bude uspješan u svakom pogledu.

SVEOBUHVATNI PROGRAM PROIZVODA ZA PROIZVODNJU BETONA

Rana čvrstoća, konačna čvrstoća, zbijenost, otpornost, kvaliteta površine i jednostavnost ugradnje - s našim dodacima vaš se beton može precizno prilagoditi karakteristikama performansi koje su vam potrebne. Naša sredstva za njegu štite svježi beton od isušivanja, dok naša oplatna ulja osiguravaju da se beton može optimalno odvojiti od oplate ostavljajući visokokvalitetne svijetle površine.

U slučaju da dođe do oštećenja tijekom prijevoza ili na licu mjesta, nudimo opsežnu paletu betonskih kozmetičkih proizvoda pomoću kojih ćemo učinkovito preraditi i popraviti dotična područja, ostavljajući besprijekornu, savršeno usklađenu površinu.

Stručna područja

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123