Ova web stranica je informativna usluga (podaci pruženi u skladu s odjeljkom 5 Njemačkog zakona o telemedijama):
MC-BAUCHEMIE MÜLLER GmbH & Co. KG
Chemische Fabriken

Am Kruppwald 1-8

46238 Bottrop

Njemačka

 

Predstavljen od:

Odgovorni partner: Uwe Dowiasch,
MC-Bauchemie Müller GmbH, Company Registration: HR B 888 at the District Court of Essen, Managing Directors: Dr. Ekkehard zur Mühlen, Nicolaus M. Müller.

 

Kontakt:

Tel.: +49 20 41 101-0

Fax: +49 20 41 101-400

Email: info(at)mc-bauchemie.com

 

Upis u registar:

Pravni oblik: KG

Sjedište: Essen

Registracija tvrtke: HR A 1052 na okružnom sudu u Essenu

 

PDV:

PDV ID broj prema odjeljku 27 Njemački Zakon o porezu na dodanu vrijednost: DE 11 98 80 525

 

Kontakt osoba za pitanja u vezi s ovom web stranicom:

Saki M. Moysidis, Marketing i komunikacija

Telefon: (0 20 41) 101-0

Telefax: (0 20 41) 101-688

Email: webmaster(at)mc-bauchemie.de

 

Rješavanje sporova

Europska komisija pruža platformu za online rješavanje sporova (OS):  

https://ec.europa.eu/consumers/odr.

Našu e-poštu pronađite iznad.

Ne sudjelujemo u online rješavanju sporova pred potrošačkim arbitražnim tijelima.

 

Odgovornost za sadržaj

Kao pružatelji usluga odgovorni smo za vlastiti sadržaj web stranica prema odjeljku. 7., stavak 1. Njemački zakon o telemedijama (TMG). Međutim, prema pogl. 8 do 10 Njemačkog zakona o telemedijama (TMG), pružatelji usluga nisu obvezni trajno nadzirati predane ili pohranjene podatke ili tražiti dokaze koji ukazuju na nezakonite aktivnosti. Pravne obveze uklanjanja podataka ili blokiranja korištenja informacija ostaju nepromijenjene. U ovom je slučaju odgovornost moguća samo u trenutku saznanja za konkretnu povredu zakona. Ilegalni sadržaji bit će odmah uklonjeni čim saznamo za njih.

Posvetili smo veliku pažnju izradi naših web stranica. Međutim, ne možemo jamčiti da su svi podaci koji se u njima nalaze točni i potpuni. 

Informacije ponuđene na našim web stranicama treba shvatiti kao opće informacije o MC-u. Stručn savjetovanje ne može zamijeniti niti služiti kao informacija o proizvodu ili savjet o primjeni ili rukovanju MC proizvodima.

S obzirom na posebne upite o našim proizvodima i uslugama, molimo vas da nas kontaktirate putem ovih web-stranica ili se obratite izravno nekom od naših servisnih centara.

Ne možemo se smatrati odgovornim za izravnu ili neizravnu štetu ili nedostatke koji proizlaze iz korištenja ovih informacija.

Podaci na ovim web stranicama neprestano se ažuriraju i mogu se mijenjati bez prethodne najave. To ne rezultira nikakvim oblikom odgovornosti.

 

Odgovornost za povezivanje

Naša ponuda uključuje poveznice na vanjske web stranice nepristranih strana. Nemamo utjecaja na sadržaj tih web stranica, stoga ne možemo jamčiti za taj sadržaj. Pružatelji ili administratori povezanih web stranica uvijek su odgovorni za vlastiti sadržaj.

Povezane web stranice provjeravane su na moguće kršenja zakona u vrijeme povezivanja. U vrijeme povezivanja nije otkriven ilegalni sadržaj. Stalni praćenje sadržaja povezanih web stranica ne može se nametnuti bez razumnih naznaka da je došlo do kršenja zakona. Ilegalne poveznice bit će uklonjene odmah čim saznamo za njih.

 

Autorska prava

Sadržaje koje se na ovim web stranicama objavljuju davatelji usluga podliježu Njemačkim zakonima o autorskim pravima. Za umnožavanje, uređivanje, distribuciju, kao i uporabu bilo koje vrste izvan opsega zakona o autorskim pravima potrebno je pisano dopuštenje autora. Preuzimanje i kopiranje ovih web stranica dopušteni su samo za privatnu upotrebu. Zabranjena je komercijalna uporaba našeg sadržaja bez odobrenja autora.

Zakoni o autorskim pravima trećih strana poštuju se sve dok sadržaj na ovim web stranicama ne potječe od pružatelja usluga. Doprinosi trećih strana na ovoj stranici naznačeni su kao takvi. Međutim, ako primijetite bilo kakva kršenje zakona o autorskim pravima, obavijestite nas. Takav će se sadržaj odmah ukloniti.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123