Najbolje rješenje
u građevinarstvu

Brojni su i raznoliki zahtjevi koji moraju biti zadovoljeni u gradnji i upotrebi građevinskih konstrukcija. Osobito tijekom faze projektnog inženjeringa, vrijeme, nesmetano upravljanje, isplativost i kvaliteta različitih dovodnih aktivnosti od presudne su važnosti. Naši savjetnici podržavaju investitore, arhitekte i projektante čak i u fazi planiranja i specifikacije natječaja, pomažući im da pronađu najbolje rješenje za njihov pothvat.

Nudimo sveobuhvatnu podršku i visokokvalitetna rješenja

Naši će ljudi također redovito ili čak stalno biti prisutni na web mjestu kako bi mogli brzo i fleksibilno odgovoriti na zahtjeve i izazove klijenta. Također će podržati izvođače u obavljanju njihova posla, osiguravajući tako uspjeh svake mjere koja uključuje MC tehnologiju.

Oslonite se na naša visokokvalitetna rješenja i kompetentnost naših tehničkih savjetnika i pobrinite se da dobijete sigurnost i pouzdanost potrebnu za svoje projekte.

Specijalni proizvodni sustavi za brtvljenje, zaštitu i popravak građevina

Nudimo partnere aktivne u visokogradnji specijaliziranih proizvodnih sustava za brtvljenje, zaštitu i sanaciju poslovnih i stambenih zgrada. Naša rješenja uključuju visoko učinkovite bitumenske i bez bitumena hidroizolacijske sustave i super otporne premaze visokih performansi za podove, zidove i stropove, a da ne spominjemo naše sustave estriha, mortova i žbuka. A za popravak povijesnih zgrada i građevina, nudimo i čitav niz specijaliziranih sustava proizvoda pomoću kojih vrijedni objekti kulturne baštine može dobiti novi životni vijek.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123