O Nama
Natrag

MC-Bauchemie je jedna od vodećih neovisnih proizvođača građevinskih kemikalija i novih tehnologija u građevinarstvu.

Sa sjedištem u gradu Bottropu (Njemačka), MC-Bauchemie zapošljava više od 2.500 djelatnika u preko 40 zemalja širom svijeta u kojima je prisutna.

Osnovana prije više od 55 godina, tvrtka je stekla međunarodnu reputaciju proizvođača naprednih rješenja za poboljšanje kvalitete betona, kao i za kvalitetna i inovativna rješenja za održavanje i sanaciju najraznovrsnijih tipova građevinskih objekata, te zaštitu od vlage i sanaciju vlagom nastalih oštećenja.

MC-Bauchemie proizvodi kemijske dodatke za betone, mortove, cijelu lepezu proizvoda za gradilišta, podne sisteme za industrijsku primjenu i stanogradnju, kao i sisteme za restauraciju i vodo nepropusnost građevinskih struktura – od bitumenskih premaza, horizontalnih barijera, brtvećih masa i vodonepropusnih materijala do inovativnih sanacijskih mortova.

Proizvodi i usluge koje pokrivamo se protežu od sanacije betona, zaštite površina i tehnologija injektiranja do podnih obloga i brtvljenja, nudimo jedinstvene proizvodne sisteme, a sve u cilju zaštite građevinskih struktura od svih vrsta mehaničkih utjecaja, procesa starenja i agresivnih utjecaja sredine.

U Hrvatskoj uspješno poslujemo od 2011. godine, te ponudom jedinstvenih rješenja zauzimamo posebno mjesto na ovom tržištu.

Naš uspjeh je temeljen prvenstveno na visokoj kvaliteti proizvoda i naprednih tehnologija, kao i na sveobuhvatnom servisu usluga koje nudimo našim partnerima. Najkvalitetnija rješenja prilagođena potrebama konkretnih i specifičnih izazova na objektima ostvarujemo zahvaljujući kontinuiranom i direktnom dijalogu sa projektantima, arhitektima i izvođačima.

Naši djelatnici širom svijeta vjerni su provođenju ove filozofije u praksi.

Svojim klijentima pružamo inteligentna, pouzdana i održiva rješenja, pokrivajući široki spektar područja izgradnje, kao i održavanja postojećih struktura.

 

BE SURE. BUILD SURE.

<img alt="" />